Resultaten voor robot

robot
Robot Robot verkent verkent grotbrand grotbrand Maastricht Maastricht NOS. NOS. zoom icon. time icon.
De robot verkende de grotbrand vanmiddag L1 Robot verkent grotbrand Maastricht. 23-07-2017, 1557: Aangepast 23-07-2017, 1606.: De brandweer heeft de brandende grotten bij Maastricht verkend met een robot. De hooi en stro-opslag die donderdag in brand vloog brandt niet meer, maar smeult vooral.
Tessa ontlast mantelzorgers en hulpverleners: deze robot geeft handige reminders Gezond bndestem.nl. Weer. BN DeStem logo. BN DeStem logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. BN DeStem
Tessa ontlast mantelzorgers en hulpverleners: deze robot geeft handige reminders. Mensen met beginnende dementie kunnen thuis de hulp van Tessa inroepen. Tessa is een robot die cliënten van het Rotterdamse Tinybots helpt zo lang mogelijk grip op hun eigen leven te houden.
Operatie met een operatierobot Catharina Ziekenhuis.
Complexe kankeroperaties kunnen in ons ziekenhuis uitgevoerd worden met een operatierobot. In het Catharina Ziekenhuis werken de chirurgen sinds maart 2019 met de Da Vinci Xi robot. Met deze robot beschikt het Catharina Ziekenhuis over de meest geavanceerde robotchirurgie van dit moment.
Industrial Robot Supplier and Manufacturer ABB Robotics.
ABB Ability Connected Services. Get connected to ABB Ability Connected Services for up to 25% fewer incidents and 60% faster response and issue resolution. ABB Robot Care Packages. Learn more on our four standardized Robot Care service agreement packages with ABB Ability Connected Services.
Deze Toyota robot is er om jou bij te staan Toyota.
Half mens, half robot dat klinkt als sciencefiction. Maar dat is het niet: Toyota onthult T-HR3. Hij is onze derde generatie menselijke robot. En kijk eens wat hij allemaal kan! De menselijke robot T-HR3 is ontworpen in samenwerking met Partner Robot Division.
Deze robot moet vliegtuigen coronavrij maken Video Telegraaf.nl.
technologie en engineering. Deze robot moet vliegtuigen coronavrij maken. Video 02 apr. Er wordt momenteel getest met ultraviolet licht dat corona uit vliegtuigen verwijdert. Het licht desinfecteert de passagiersruimte, waardoor we straks weer massaal het vliegtuig in zouden moeten kunnen stappen.
Het tijdperk van de robot.
Robot learning, waarbij machines leren aan te passen aan veranderende omstandigheden in de mate dat ze zelfs nieuwe, betere versies van zichzelf kunnen bouwen om de toekomstige uitdagingen beter aan te pakken stijgt snel. Pak een robot met voldoende sensoren, met de juiste algoritmen en rekenkracht, en er kan een systeem worden ontwikkeld dat zich kan verbeteren.
museumbezoek met robot.
De prijzen voor het gebruik van de robot zijn 13, voor zelfstandig bezoek en 40, voor een bezoek met rondleiding. Deze kosten zijn vergelijkbaar met reguliere prijzen in het museum. Kortingen en museumjaarkaart gelden niet voor het gebruik van de robot.
robot WikiWoordenboek.
techniek een machine die beschikt over een stoffelijke vorm lichaam' en een beslissingsmodel programma. In de praktijk betekent het dat een robot voor verschillende producten kan worden ingezet, waar een numerieke machine slechts een deels variabele taak kan uitvoeren. Er zijn enkele eerdere gevallen bekend over gewelddadige interacties tussen verdachten en de politie waarbij robots zijn gebruikt.
Robot Albert Schweitzer ziekenhuis Poliklinische Apotheek Albert Schweitzer ziekenhuis.
De robot zorgt ervoor dat het juiste medicijn snel en veilig aan de balie wordt bezorgd. Dit bespaart tijd en vergroot de nauwkeurigheid. Zo hebben we meer tijd om uw vragen te beantwoorden en uitleg over de medicijnen te geven. Bekijk hier het filmpje van de robot.
Waarom ontwikkelt Toyota menselijke robots? Toyota.
Waarom is dat eigenlijk? Tomohisa: Er wordt vaak gezegd dat een menselijke vorm handig is omdat een robot dan bijvoorbeeld dezelfde gereedschappen als de mens kan gebruiken en in dezelfde leefomgeving veilig kan functioneren. Maar een belangrijkere reden is dat mensen het nu eenmaal prettiger vinden een robot te bedienen die er menselijk uitziet.
WILD Vis à Vis.
Vis à Vis biedt je een kijkje in de keuken van een chique restaurant waar bij voorkeur bedreigde diersoorten op het menu prijken, zolang de voorraad strekt. De rol van de mens in deze onbelichte schakel van de voedselketen is die van een barbaarse carnivoor.

Contacteer ons