Meer resultaten voor s7

s7
Samsung Galaxy S7 kopen Mobiel.nl.
Liever de grotere en uitgebreidere versie van de Galaxy S7 met afgerond beeldscherm? Bekijk dan de Galaxy S7 Edge. Belangrijkste eigenschappen Galaxy S7. Superieure camera voor perfecte fotos. MicroSD-slot, tot 256 GB extra opslagruimte. Wil je liever de opvolger van de Samsung Galaxy S7?
Galaxy S7 update brengt geen september beveiligingspatch.
December update Samsung Galaxy S7 van start: unbranded nu. Galaxy S7 update van juli rolt nu uit in Nederland. November update bereikt nu ook de Samsung Galaxy S7. Categorie: Nieuws, Updates in Nederland Tags: Galaxy S7 nieuws, Galaxy S7 Updates.
Samsung Galaxy S7 kopen Vergelijk prijzen en aanbieders.
Eerder gingen geruchten dat Samsung de Galaxy S7 zou voorzien van een snellere usb-c-poort, maar uiteindelijk is het bij micro-usb gebleven. Toch is er het nodige veranderd: de capaciteit van de S7 is gestegen tot 3000 mAh, terwijl de grotere Galaxy S7 Edge een 3600 mAh-accu heeft.
Galaxy S7 krijgt Samsung Experience UX met de Oreo update.
De Galaxy S7 krijgt de nieuwe Samsung Experience interface in een toekomstige update. Vermoedelijk gaat het daarbij om de update naar Android 8.0 Oreo. De Galaxy S7 en S7 Edge waren Samsung's' eerste toestellen die de update naar Android 7.0 kregen.
Samsung Galaxy S7 TPU Siliconen hoesjes Gratis verzending Smartphonehoesjes.nl.
Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S7 soft case ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S7 accessoires en Samsung Galaxy S7 Hardcase hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.

Contacteer ons